Batų džiovintuvas Deerma DEM-HX10W
Prekės kodas: 025408974376

Batų džiovintuvas Deerma DEM-HX10W

Prekės kodas: 025408974376
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5201
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

U formos dizainas geresniam veikimui

Kad batai tarnautų ilgai, reikia tinkamos priežiūros. Lietingo oro metu batai sušlampa ir dėl to genda medžiaga. Tam „Deerma“ sukūrė specialią batų džiovintuvą. Ankstesnis modelis leido džiovinti tik vieną batų porą, o HX10W modelis sukurtas taip, kad vienu metu galėtumėte džiovinti dvi poras batų ir sutaupysite brangaus laiko.

1.jpg

Daugiau nei batų džiovintuvas

Jis ne tik džiovina permirkusius batus, bet ir rūpinasi jūsų pėdų sveikata, nes neleidžia plisti bakterijoms. Drėgmė, kuri lieka jūsų batų viduje, gali sukelti bakterijų augimą, todėl HX10W džiovintuvas jas pašalina. Įrenginio viduje esantis keraminis ozono generatorius gamina didelį kiekį ozono, prasiskverbiančio į kiekvieną batų pluoštą, oksiduodamas ir skaidydamas kvapo faktorių bei stabdydamas grybelių augimą. 30-55°C temperatūra sunaikina 99,9% bakterijų nepažeisdama avalynės. Be to, prietaisas sušildo batus ir suteikia komforto šaltomis dienomis.

12.jpg

Visiems batų tipams

Įrenginys turi 4 džiovinimo režimus, kad galėtumėte džiovinti bet kokio tipo avalynę. Standartinis režimas džiovins batus ar žieminius batus. Specialus režimas odiniams batams juos kruopščiai išdžiovins, nepažeisdamas medžiagos. Trečiasis režimas švelniai džiovins sportbačius, o paskutinis, ozono džiovinimas, džiovins, pavyzdžiui, kojines.

8.jpg

Taip pat kruopščiai išdžiovina aukštus batus

Džiovinti aukštus batus, pvz., batus, gali būti šiek tiek sudėtinga. Kad jums būtų lengviau, DEM-HX10 turi specialų laikiklį, kuris užtikrina geresnę pusiausvyrą ir stabilumą. Jie taip pat užtikrina, kad įrenginys efektyviai išdžiovintų batus visu aukščiu. Taigi galite būti tikri, kad jūsų batai bus idealiai sausi.

2.jpg

Efektyvus ir daugiafunkcinis

Kiti batų džiovintuvai nesiekia taip giliai bato viduje ir išdžiovina tik nedidelį bato plotą. „Deerma HX10W“ turi 27 cm žarną, kuri pasiekia kiekvieno bato vidų ir kruopščiai juos išdžiovina. Su šiuo prietaisu taip pat galite išdžiovinti drabužius arba pašalinti drėgmę iš didesnių erdvių, tokių kaip virtuvė ar svetainė.

7.jpg

Triguba apsaugos sistema

Džiovintuvo temperatūrą griežtai kontroliuoja įrenginio viduje esantis reguliatorius. Be to, saugiklis apsaugo nuo perkaitimo, todėl jį naudoti saugu. Baigus džiūvimą, apatinė apvalkalo dalis atšaldoma, kad būtų sumažinta nudegimų rizika ir išlaikomas saugumas.

3.jpg
Prekės ženklas Deerma
Vardas Batų džiovintuvas
Modelis DEM-HX10W
Vardinė įtampa 220-240V~50/60Hz
Vardinė galia 235W
Produkto dydis 211 x 117 x 280 mm
Svoris 1,2 kg
Medžiaga ABS
Spalva Balta
Temperatūra 30-55°C
Features Džiovintuvas, laikmatis, dezodoravimas, sterilizavimas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas