„Baseus Super Si“ greitas įkroviklis 1C 25 W su USB-C laidu, skirtas USB-C 1 m (juodas)
Prekės kodas: 026227916792

„Baseus Super Si“ greitas įkroviklis 1C 25 W su USB-C laidu, skirtas USB-C 1 m (juodas)

Prekės kodas: 026227916792
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1534
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus TZCCSUP-L01 įkroviklis

Kompaktiškas įkroviklis Baseus TZCCSUP-L01 leidžia greitai įkrauti įrenginius iki 25 W galios. Su savo sudėtinga apsaugos sistema jis apsaugo maitinamą įrangą nuo pažeidimų. Jis išsiskiria suderinamumu su daugybe išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, o kintamosios srovės įtampos diapazonas 100-240 V leidžia juo naudotis beveik bet kurioje pasaulio vietoje. Jo puikios savybės dera su kompaktišku dydžiu – lengvai tilpsite net į kišenę!

Net 3 kartus greitesnis įkėlimas

Naudodami šį praktišką įrenginį, PD greitai įkraunamus telefonus įkrausite iki 3 kartų greičiau nei naudodami tradicinius įkroviklius. Tai leidžia įkrauti apie 50 % baterijos vos per 30 minučių. Tai puikus laiko taupymas – jums nebereikia laukti valandų, kol išmanusis telefonas vėl bus paruoštas naudoti!

Neprilygstama naudotojo sauga

Baseus įkroviklis automatiškai reguliuoja srovės stiprumą amperais pagal maitinamų įrenginių tipą, kad užtikrintų optimalų įkrovimo greitį ir apsaugotų juos nuo pažeidimų. Be kita ko, įrenginys taip pat turi specialią apsaugą nuo perkrovos, trumpojo jungimo ar perkaitimo. ABS plastikinis korpusas prisideda prie efektyvesnio šilumos paskirstymo, apsaugo jus nuo nudegimų ir neleidžia sugadinti įkroviklio.

Įkrauna įvairius įrenginius

Gaminys suderinamas su visais iPhone, kurie palaiko greitą įkrovimą. Taip pat puikiai tinka Android išmaniesiems telefonams ar planšetiniams kompiuteriams. Taip pat sėkmingai naudosite jį kartu su maitinimo blokais, stalinėmis lempomis ar rankiniais ventiliatoriais, be kita ko. Dėl kelių greito įkrovimo protokolų šį unikalų įkroviklį galima naudoti beveik bet kokioje situacijoje!

Didžiulės galimybės, mažas dydis

Panaudojant Super Si technologiją, buvo galima sumažinti įkroviklio dydį, tuo pačiu padidinant jo galimybes. Prietaisas yra ypač efektyvus ir saugus naudoti. Jis taip pat gali veikti net esant aukštai temperatūrai. Tačiau jis išlieka itin mažas ir lengvas – neapsunkins jūsų bagažo, galėsite įsidėti į krepšį ar net į kišenę ir pasiimti kur tik reikia.

Pridedamas nepriekaištingos kokybės laidas

Komplekte taip pat rasite praktišką 1m ilgio kabelį Baseus USB-C į USB-C. Jo pagalba išnaudosite visas įkroviklio galimybes ir efektyviai įkrausite savo įrenginius. Gaminys pagamintas iš patvarios TPE medžiagos, todėl išsiskiria dideliu atsparumu dilimui. Šis naudingas laidas leis greitai ir patogiai įkrauti įrenginius, kai tik to prireiks.

Specifikacija – įkroviklis

Prekės ženklas Baseus
Vardas Super Si Quick Charger 1C
Modelis TZCCSUP-L01
Svoris 51g
Spalva Juoda
AC įvestis 100V-240V~, 50/60Hz, 0,7A
USB-C išvestis 5V=3A, 9V=2,77A, 12V=2,1A

Specifikacija – kabelis

Prekės ženklas Baseus
Vardas Mini baltas kabelis nuo C tipo iki C tipo 3A
Medžiaga TPE
Ilgis 1m
Dabartinis 3A
Sąsaja USB-C į USB-C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas