„Baseus Share Together“ greito įkrovimo automobilinis įkroviklis su cigarečių degiklio išplėtimo prievadu, 2x USB, 120 W...
Prekės kodas: 027315472744

„Baseus Share Together“ greito įkrovimo automobilinis įkroviklis su cigarečių degiklio išplėtimo prievadu, 2x USB, 120 W...

Prekės kodas: 027315472744
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1860
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus CCBT-D0G du viename automobilinis įkroviklis ir žiebtuvėlis

Baseus cigarečių žiebtuvėlio automobiliniame įkroviklyje buvo 2 USB prievadai, taip pat 60 W išplėtimo prievadas. Tai leidžia greitai įkrauti iki 2 įrenginių vienu metu su iki 120 W bendra galia. Integruotas išmanusis lustas apsaugo jūsų įrangą nuo pažeidimų. Produktas suderinamas su transporto priemonėmis nuo 12V iki 24V. Įkroviklis taip pat itin patvarus ir patogus naudoti. Specialus silikagelio dangtelis apsaugo jį nuo dulkių.

12.jpg

Papildomas prievadas – daugiau galimybių

Įtaisytas išplėtimo prievadas leidžia prijungti papildomus įrenginius. Reikia naudoti papildomą automobilinį įkroviklį? Norite išsiurbti savo automobilio vidų tinkamu dulkių siurbliu? O gal planuojate prijungti registratorių ar nedidelį oro drėkintuvą? Su Baseus visa tai įmanoma!

15.jpg

Greitas įkrovimas – jūsų įrenginiai greitai pradės veikti

Dėl integruotų USB prievadų įrenginius įkrausite akimirksniu. Produktas palaiko greitą įkrovimą ir yra suderinamas su dauguma Android arba iOS išmaniųjų telefonų. Jis palaiko PPS, PD3.0, QC4+, QC3.0, SCP ir kitus protokolus. Įkraunama maksimalia 120 W galia. Ką tai reiškia praktiškai? Naudodami įkroviklį ir greitojo įkrovimo laidą (nepridedamas), jūs, pavyzdžiui, įkrausite savo iPhone 12 Mini iki 59% per 30 minučių, Samsung Galaxy Note 10+ iki 100% per 84 minutes, o Xiaomi Mi 10 Ultra - per 68 minutes. !

14.jpg

Jūsų įrenginių saugumui

Nebijokite sugadinti savo įrenginių. Išmanusis lustas suteikia jiems veiksmingą apsaugą. Jis, be kita ko, apsaugo juos nuo perkaitimo, trumpojo jungimo ir viršsrovių. Be to, įkroviklis išmaniai nustato akumuliatoriaus būseną ir reikiamu momentu automatiškai persijungia į trumpojo įkrovimo režimą. Tai veiksmingai apsaugo jūsų telefoną nuo galimo perkrovimo ir sugadinimo.

7.jpg

Praktiškas ir patvarus

Gaminys pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris suteikia jam neįtikėtiną stiprumą. Tai taip pat garantuoja aukštą atsparumą įbrėžimams ir įbrėžimams. Paauksuoti kontaktai sumažina pasipriešinimą ir pagerina įrenginio jautrumą, o tai reiškia dar efektyvesnį įkrovimą. Lengvai uždedamas dangtelis apsaugo įkroviklį nuo dulkių, o įtaisyti neslystantys ir smūgiams atsparūs spaustukai užtikrina, kad jis liktų vietoje. Dabar galite nesijaudindami įkrauti savo įrenginius net nelygiais keliais!

6.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas Share Together Greito įkrovimo automobilinis įkroviklis su cigarečių degiklio išplėtimo prievadu U+U
Modelis CCBT-D0G
Medžiaga Aliuminis + PC
Matmenys 101x26mm
Įvestis DC 12-24V
USB1 išvestis 5V=3A; 9V=2A; 10V=2A; 12V = 2,5A 30W
USB2 išvestis 5V=3A; 9V=2A; 10V=2A; 12V = 2,5A 30W
Bendra išėjimo galia 30W+30W+60W
Taikomi automobilių modeliai Daugiausia įprastų automobilių modelių
Taikomi įrenginiai Dauguma išmaniųjų telefonų ir skaitmeninių produktų
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas