Baseus metalo amžiaus gravitacinis laikiklis CD lizdui (juodas)
Prekės kodas: 018714232947

Baseus metalo amžiaus gravitacinis laikiklis CD lizdui (juodas)

Prekės kodas: 018714232947
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1084
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tvaresnis nei bet kuris kitas

Naujasis Baseus laikiklis dėl savo metalinės konstrukcijos garantuoja didesnį nei vidutinį stiprumą ir patikimumą. Be to, įrenginio dažymo procesas buvo atliktas tuo pačiu būdu, kaip ir Mac įrenginiai yra padengti dažais. Tai garantuoja aukštą atsparumą įbrėžimams ir spalvos išblukimui. Užtikrinkite kokybę ir patikimumą daugelį metų.

1.jpg

Stabilumas ir tikslumas

Mechaninė žvaigždutė yra itin tiksli eksploatacijos metu. Dėl metalinės konstrukcijos jis atsparus dilimui. Veikimo metu jis geriau nei bet kada užtikrina tylumą ir rankenos stabilumą.

6.jpg

Trikampė apsauga

Prietaisas dėl savo tvirtos trigubos rankenos užtikrina stabilumą ir jokios vibracijos net ir pačiuose nelygiausiuose keliuose. Naudodami gravitacinį spaustuką, rankeną galite valdyti viena ranka. Padėkite telefoną ir pažiūrėkite, kaip įrenginys apsaugo jūsų išmanųjį telefoną veikiant gravitacijai. Pajuskite komfortą ir saugumą su patikimu Baseus laikikliu.

7.jpg

Dviguba apsauga

Įrenginys yra saugus tiek telefonui, tiek automobiliui. Patobulintos, dar plonesnės silikoninės pagalvėlės užtikrina, kad telefonas nesubraižytų net ir įdėtas į lopšį be apsauginio korpuso. Be to, aukštos kokybės silikonas garantuoja stabilų, neslidų sukibimą. Nustokite jaudintis dėl įbrėžimų, atsiradusių dėl apsauginio korpuso trūkumo.

3.jpg

Apsvarstyti sprendimai

Įrenginio rankenėlės nedidelės ir išdėstytos tokiose vietose, kurios neužstoja išmaniojo telefono šoninių mygtukų. Be to, apatinis terminalas sukurtas taip, kad galėtumėte lengvai prijungti telefoną prie įkroviklio. Paprasti ir funkcionalūs sprendimai didesniam komfortui vairuojant. Be to, CD lizdo tvirtinimas leidžia naudoti lopšį tuose automobiliuose, kuriuose lopšio negalima pritvirtinti prie grotelių ar stiklo.

10.jpg
Gamintojas Baseus
Modelis Metal Age Gravity Car Mount (CD versija)
Produkto kodas SUYL-J01
Medžiaga aliuminis, ABS
Laikymo tipas CD lizdas
Suderinamumas Įrenginiai, kurių plotis 65–90 mm
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas