Tinklo adapteris Baseus Lite Series USB į RJ45 (juodas)
Prekės kodas: 033802547485

Tinklo adapteris Baseus Lite Series USB į RJ45 (juodas)

Prekės kodas: 033802547485
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1732
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Lite Series USB į RJ45 tinklo adapteris (juodas)

Užtikrinkite stabilią prieigą prie tinklo ir pasirūpinkite Baseus Lite serijos USB į RJ45 tinklo adapteriu. Adapteris perduoda duomenis iki 1 000 MB/s greičiu, o dėl plataus suderinamumo jį prijungsite prie įrenginių su populiariausiomis operacinėmis sistemomis. Didelio našumo lustas užtikrina stabilumą, mažą delsą ir greitą atsaką. Adapteris itin patvarus ir patogus, papildomai turi apsaugą nuo perkaitimo.

8.jpg

Stabilus tinklo ryšys

Prijunkite Baseus Lite serijos USB tinklo adapterį prie RJ45, kad galėtumėte pasiekti stabilų tinklą. Didelio našumo lustas užtikrina patikimą ryšį ir mažą delsą, o „plug&play“ funkcija leidžia prisijungti akimirksniu ir sutaupyti laiko. Adapteris taip pat turi šviesos indikatorių, leidžiantį žinoti, kada įrenginys veikia.

4.jpg

Spartus duomenų perdavimas

Adapteris pasižymi iki 1000 MB/s sparta, todėl vartotojas džiaugiasi greitu duomenų perdavimu ir dideliu naudojimosi internetu patogumu. Taigi galite žaisti mėgstamą žaidimą, atsisiųsti didelius failus ir žiūrėti filmus – viskas vyksta greitai, sklandžiai ir be jokių vėlavimų.

5.jpg

Pritaikyta jūsų aparatūrai

USB jungtis užtikrina platų gaminio suderinamumą, todėl adapterį galite prijungti prie nešiojamojo ar planšetinio kompiuterio. Be to, jums nereikia jaudintis dėl suderinamumo su operacine sistema, su kuria šiuo metu dirbate. Adapteris veikia su Windows, Mac OS, Linux arba Vista.

2.jpg

Patogu ir patogu

Adapteris yra lengvas ir patogus, todėl galite jį susidėti rankinėje ar kuprinėje ir lengvai pasiimti bet kur. Adapteris pagamintas iš aliuminio lydinio, puikiai išsklaido šilumą ir neįkaista, o šviesos indikatoriaus dėka galima patikrinti ar viskas veikia taip, kaip priklauso.

6.jpg
Prekės ženklas Baseus
Modelis WKQX000101
Įvestis USB
Išvestis RJ45
Medžiaga ABS + PC
Svoris 23 g
Darbinė įtampa 5 V
Darbo srovė < 150 mA
Darbinė temperatūra 0 ~ 55 °C
Perdavimo greitis Iki 1000 MB/s
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas