„Baseus Ingenuity“ USB-C į USB-A adapteris OTG (mėlynas)
Prekės kodas: 031666448764

„Baseus Ingenuity“ USB-C į USB-A adapteris OTG (mėlynas)

Prekės kodas: 031666448764
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
606
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Ingenuity USB-C į USB-A adapteris

Patobulinkite savo įrenginių galimybes ir perkelkite failus iki 10 Gbps greičiu. USB-C į USB-A (USB 3.1) adapteris suderinamas su daugeliu nešiojamųjų kompiuterių, išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių rinkoje. Jis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir dėl savo kompaktiško dizaino gali būti su savimi beveik visur. Jis puikiai tiks daugeliui skirtingų programų.

7.jpg

Platus suderinamumas

Nesvarbu, kokius įrenginius naudojate, „Ingenuity“ adapteris palengvins jūsų darbą! Produktas išsiskiria plačiu suderinamumu. USB-C jungtis tinka daugeliui išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių iš populiarių gamintojų, tokių kaip Xiaomi, Samsung, Huawei, Apple ar Lenovo. Prie USB-A prievado, be kitų dalykų, galite prijungti klaviatūrą, pelę, nešiojamąjį diską, žaidimų pultą ar stalinio kompiuterio ventiliatorių.

2.jpg

Greitas failų perkėlimas

Ar dažnai perkeliate failus iš vieno įrenginio į kitą? Ar pavargote ilgai laukti, kol visos jūsų nuotraukos, filmai ar dokumentai bus ten, kur turėtų būti? „Baseus“ adapteris leis jums išspręsti šią problemą! Patobulintas USB 3.1 prievadas leidžia perduoti net 20 kartų greičiau nei USB 2.0. Jo dėka galite perkelti failus iki 10 Gbps greičiu.

5.jpg

Daug programų

Kaip naudojate USB-C į USB-A adapterį? Pavyzdžiui, galite jį naudoti norėdami prijungti nešiojamąjį standųjį diską prie kompiuterio. Norite patogiai perkelti nuotraukas iš telefono ir atlaisvinti vietos saugykloje? Prijunkite prie jo „flash drive“! Produktas taip pat leidžia prijungti „Bluetooth“ adapterius, kad galėtumėte lengvai susieti belaidę pelę su planšetiniu kompiuteriu ir palengvinti darbą.

1.jpg

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Adapterio korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio. Dėl to prietaisas yra labai patvarus ir atsparus dėvėjimuisi, o tuo pačiu yra lengvas – sveria apie 4,8g. Jis taip pat pasižymi efektyviu šilumos išsklaidymu. Dėl kompaktiško dydžio jį visada galėsite nešiotis su savimi – pavyzdžiui, į darbą, universitetą ar atostogaudami. Lengvai įsidėsite į rankinę, kuprinę, piniginę ar net kišenę.

6.jpg
Prekės ženklas Baseus
Modelis ZJJQ000003
Spalva Mėlyna
Medžiaga Aliuminio lydinys
Perdavimo greitis Iki 10 Gbps
Įvestis USB-C
Išvestis USB-A
Svoris Apie 4,8 g
Matmenys 16,4x20,5x8,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas