Sukimosi atgalinės atskaitos laikmatis Baseus heyo Pro Dark (pilka)
Prekės kodas: 029077413889

Sukimosi atgalinės atskaitos laikmatis Baseus heyo Pro Dark (pilka)

Prekės kodas: 029077413889
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Heyo Pro Dark sukimosi atgalinės atskaitos laikmatis

Ar turite problemų su laiko organizavimu? Ar dažnai vėluojate į darbą ar mokyklą? Pasirinkite programėlę, kurios dėka planus įgyvendinti bus lengviau. Laikmatis palaiko atgalinį skaičiavimą aukštyn ir žemyn, taip pat turi tris garsumo valdymo lygius. Skaitmeninis LED ekranas suteikia lengvą ir patogią prieigą prie svarbiausios informacijos, o matuojamo laiko diapazonas yra nuo 0 iki 99:55 minučių. Pažiūrėkite, kuo dar jis gali jus nustebinti!

8.jpg

Praktinis

Įrenginys aprūpintas LED ekranu, kuris HD kokybe rodo svarbiausią informaciją, todėl juo galėsite naudotis tiek dieną, tiek naktį. Dar didesniam naudojimo patogumui jis turi garso signalą ir galimybę skaičiuoti žemyn ir aukštyn. Laiko diapazonas yra nuo 0 iki 99:55 minučių.

5.jpg

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Laikmatį galite naudoti darbe, namuose ar bibliotekoje. Prietaisas aprūpintas 3 lygių garsumo reguliavimu, todėl jo darbas niekam netrukdys tylos. Didžiausias garsumo lygis puikiai tinka sportuojant ar gaminant maistą, o mažesnio garso režimas puikiai tinka kasdieniams mokymuisi. Išjunkite laikmatį, jei studijuojate bibliotekoje.

4.jpg

Platus naudojimo spektras

Baseus laikmatis bus naudojamas daugelyje situacijų. Galite pasiimti į verslo susitikimą ar paskaitą. Tai padės efektyviau valdyti savo laiką, kad galėtumėte jį geriau panaudoti. Jį galite naudoti studijuodami, pavyzdžiui, 2 valandas per dieną skaitydami knygą ar mokydamiesi užsienio kalbos. Chronometras taip pat naudingas gaminant maistą. Nustatykite laikmatį ir žadintuvas praneš, kai patiekalas bus paruoštas.

12.jpg

Greitas montavimas

Dėl įmagnetintų dalių laikmatį galite pritvirtinti prie metalinių paviršių. Tai gali būti šaldytuvo durys ar lenta klasėje, įrenginį pastatykite ten, kur jis bus matomas ir stabilus. Taip pat galite naudoti paslėptą rankeną ir tiesiog padėti ją ant savo stalo. Reguliavimo diapazonas yra nuo 0° iki 80°.

1.jpg

Patogus valdymas

Laikmačio valdymas iš Baseus nesukels jums jokių problemų. Norėdami nustatyti atgalinį skaičiavimą, pasukite įrenginį į dešinę. Kita vertus, jei norite pasukti atgalinį skaičiavimą aukštyn, paspauskite apačioje esantį mygtuką ir pasukite išorinį žiedą į kairę.

10.jpg

Gerai apgalvotas dizainas

Kompaktiškas atgalinės atskaitos laikmačio dizainas leidžia jį lengvai laikyti rankinėje ar kuprinėje. Jis pagamintas iš aliuminio lydinio ir ABS, todėl prietaisas atrodo stilingas. Galinėje pusėje yra slankikliai, kuriais galite įjungti/išjungti maitinimą arba reguliuoti garsumo lygį. Chronometras maitinamas 3 AAA baterijomis, tačiau jos neįeina ir turi būti įsigytos atskirai.

9.jpg
Prekės ženklas Baseus
Modelis FMDS000013
Spalva grey
Laiko diapazonas 0 – 99:55 min
Garsumo diapazonas nutildyti / mažas garsumas: 60–75 dB / didelis garsumas: 80–90 dB
Darbo įtampa 4.5V
Ramybės srovės 10uA
Maitinimo šaltinis 3 AAA baterijos (nepridedamos)
Akumuliatoriaus veikimo trukmė 3 mėnesiai
Darbo temperatūra 0°C ~ 50°C
Display LED, HD
Dydis 82 x 73 x 33 mm
Reguliuojamas kampas 0° - 80°
Medžiaga ABS + aliuminio lydinys
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas