Baseus GoTrip dviračio laikiklis telefonui (juodas)
Prekės kodas: 9-064640
Baseus GoTrip dviračio laikiklis telefonui (juodas)

Baseus GoTrip dviračio laikiklis telefonui (juodas)

Prekės kodas: 9-064640
Baseus GoTrip dviračio laikiklis telefonui (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1819
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus GoTrip dviračio laikiklis telefonui (juodas)

Keliaukite patogiai su telefonu nesijaudindami dėl jo saugumo. Baseus GoTrip dviračio laikiklis buvo sukurtas tam, kad jums būtų lengva naudotis navigacija bet kokiomis sąlygomis! Kruopščiai apgalvotas dizainas su pusiau uždaromis spaustukais garantuoja lengvą valdymą ir platų suderinamumą su 5,7–7,2 colio dydžio telefonais. Patobulintas tvirtinimas savo ruožtu reiškia visišką stabilumą ir apsaugą nuo smūgių net važiuojant nelygiu paviršiumi. Galimybė pasukti laikiklį 360° suteikia galimybę pastatyti telefoną tiksliai tokioje padėtyje, kurios jums reikia.

Nebereikia smūgių

Mėgaukitės stabilumu net ir sunkiausiomis sąlygomis. Specialiai sukurtas slopinimo modulis efektyviai sugeria bet kokius smūgius, kad jūsų telefonas būtų visiškai saugus. Be to, patobulintas varžtas garantuoja tvirtą vairo sukibimą, todėl galite būti tikri, kad važiavimas nelygiais keliais ar staigus stabdymas neturės įtakos jūsų išmaniojo telefono saugumui.

Paprastas valdymas

Dabar telefoną galite patogiai ir saugiai įdėti ir išimti iš laikiklio. Pusiau uždaro gnybto konstrukcija leidžia lengvai valdyti viena ranka, todėl kiekvienas veiksmas yra greitas ir be rūpesčių. Galite reguliuoti laikiklio padėtį 360° kampu, pastatydami įrenginį į bet kurią norimą padėtį. Laikiklis stabiliai laiko telefoną, netrukdydamas objektyvui, todėl jį sėkmingai galite naudoti ir kaip trikojį filmuoti bet kokį važiavimą!

Apgalvotas dizainas

Tvirtinimas sukurtas naudojant aukštos kokybės medžiagas, o tai garantuoja visišką saugumą ir patogų naudojimą. Laikiklis neskleidžia erzinančių garsų net ir greitai važiuojant nelygiais keliais. Vairo laikiklio montavimui nereikia jokių papildomų įrankių – paprastas tvirtinimo pagrindas leidžia greitai pritvirtinti prie įvairių transporto priemonių – dviračio, paspirtuko ar net paspirtuko – vairo. Be to, neslystantys silikoniniai elementai laikiklio viduje yra papildomas sluoksnis, kuris stabilizuoja telefoną ir apsaugo jį nuo subraižymų.

GamintojasBaseus
ModelisC40572301111-00
MedžiagaABS+PC, silikonas, stp aliuminis
SpalvaJuoda
Svorisapie. 137 g
Suderinami modeliai5,7-7,2''
Suderinama vairas22-30 mm skersmuo
Matmenys87 x 103 x 73 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas