Baseus Encok H19 ausinės - juodos
Prekės kodas: 025728685431

Baseus Encok H19 ausinės - juodos

Prekės kodas: 025728685431
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
915
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Encok Earphone H19

Gaukite aiškų ir plataus diapazono garsą naudodami į ausis įstatomas ausines Encok H19. 14 mm grotuvai, pasižymintys aukštos kokybės meistriškumu, leis jums klausytis mėgstamų dainų. Dėl savo veikimo diapazono nuo 20 Hz iki 20 000 Hz dėl integruotos itin plonos diafragmos išgirsite net geriausius garsinius akcentus išplėstinėse kompozicijose.


6D garsas

6 skylės kiekvienoje ausinėje yra atsakingos už garsą, patenkantį į ausį. Tai mechaniškai sukuria 6D erdvinio garso patirtį. Tai puikus pasirinkimas ypač žaidėjams, Girdėsite kiekvieną žingsnį ir aplinkos pasikeitimą, todėl būsite dar geriau pasiruošę kiekvienam mūšiui.


Patogumas

Ypatingai lengvi ir patobulinto ergonomiško dizaino jie suteiks jums patogų klausymosi patirtį net ir ilgų valandų metu. Ausinių laidas yra 1,2 metro ilgio, ko pakanka tokio tipo įrangai, be to, jis yra atsparus susipainiojimui ir susisukimui, todėl tarnaus jums tikrai ilgai.


Suderinamumas

Naudojamo 3,5 mm Mini Jack prievado dėka ausinės yra suderinamos su dauguma garso atkūrimo įrenginių. Kita vertus, aukštos kokybės paauksuotas kištukas sumažina garso perdavimo praradimą.


Integruotas nuotolinio valdymo pultas

Valdykite ausinėse grojamą mėgstamą muziką patogiu nuotolinio valdymo pultu, esančiu ant laido.Galite reguliuoti garsumą, atsukti atgal arba perjungti takelius, paleisti ir sustabdyti muziką neištraukdami telefono. Nuotolinio valdymo pultas taip pat leidžia atsiliepti arba atmesti telefono skambučius.


Mikrofonas

Įrengtas nuotolinio valdymo pulte įmontuotas mikrofonas, kuris užtikrins, kad visada būsite aiškiai girdimi. Jūsų žodžiai bus siunčiami be jokių trukdžių, o įvairiakryptis fiksavimas leis užfiksuoti savo balsą eidami, vairuodami ar bėgiodami.

Specifikacija:

Modelis: Encok 3,5 mm laidinės ausinės H19
Baigti: ABS+TPE
Spalva: juoda
Dažnio atsakas: 20-20kHZ
Varža: 32 omų
Kabelio ilgis: 1,2 m
Jungtis: Mini lizdas 3,5 mm
Garsumo valdymas: Taip
Sertifikatai: CEE, RoHs
Gamintojo kodas: NGH19-01
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas