„Baseus“ kompaktiškas greitas įkroviklis, USB, USB-C, 20 W (juodas)
Prekės kodas: 027447388654

„Baseus“ kompaktiškas greitas įkroviklis, USB, USB-C, 20 W (juodas)

Prekės kodas: 027447388654
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1179
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus 20W kintamosios srovės įkroviklis CCXJ-B01

Greitas įkrovimas ir galimybė vienu metu maitinti 2 įrenginius? Su Baseus tai įmanoma! CCXJ-B01 įkroviklis turi 2 prievadus – USB-C ir USB-A, o dėl naudojamos technologijos užtikrina naudojimo saugumą. Šis nedidelis priedas yra suderinamas su dauguma populiariausių įrenginių – jis tikrai pravers ne vieną kartą.

11.jpg

Greitas įrenginių įkrovimas

Naudodami šį įkroviklį įkraukite įrenginius iki 3 kartų greičiau nei įprastai. Gaminys palaiko greito įkrovimo protokolus, pvz., PD 3.0 ir QC 3.0, ir gali įkrauti iki 20 W. Norite pamatyti, kaip greitai veikia įkroviklis? Prijunkite prie jo savo iPhone 12 – jis atgaus 50 % energijos per maždaug 30 minučių!

10.jpg

Prie jo vienu metu galite prijungti 2 prietaisus

Nebereikia laukti, kol vienas įrenginys bus įkraunamas prieš prijungiant kitą. USB-A ir USB-C prievadai leidžia įkrauti 2 įrenginius vienu metu! Įkroviklis taip pat išsiskiria universaliu suderinamumu. Jis gali maitinti ne tik daugumą išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, bet ir maitinimo blokus, belaidžius grotuvus, šviestuvus ir rankinius ventiliatorius.

1.jpg

Saugus įkrovimas

Įkroviklyje yra išmanusis lustas, atpažįstantis iOS ir Android įrenginius, kad automatiškai sureguliuotų optimalią srovę. Tokiu būdu jis apsaugo prijungtą įrangą nuo perkrovimo. Priedas taip pat apsaugotas nuo perkaitimo, trumpojo jungimo, viršsrovių ir viršįtampių ir kt.

6.jpg

Optimalus šilumos išsklaidymas

Įkroviklio korpusas pagamintas iš aukštos kokybės PC, kuris išsiskiria atsparumu karščiui. Dėl to gaminys yra ypač patvarus. Jis taip pat pasižymi puikiu šilumos paskirstymu. Tai leidžia nuolat palaikyti tinkamą darbinę temperatūrą. Pamirškite apie įkroviklio perkaitimo problemas!

8.jpg

Visada po ranka

Baseus prekės ženklo aksesuaras gali lydėti ne tik namuose. Dėl lengvo svorio ir kompaktiško dydžio jis lengvai tilps į jūsų kuprinę ar rankinę ir pasiimkite su savimi, kur tik reikia. Dabar galite mėgautis greitu įrenginių įkrovimu, kad ir kur būtumėte – viešbutyje, biure ar net traukinyje!

2.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas Kompaktiškas greitas įkroviklis
Modelis CCXJ-B01
Įvestis AC 100-240V~, 50/60Hz, maks. 0,8A
USB-C išvestis 5V-3A, 9V-2,22A, 12V - 1,67A
USB-A išvestis 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
USB-C + USB-A išvestis 5V-3A
Matmenys 82x40x28mm
Svoris 53g
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas