Apsauginė plėvelė PGYTECH S dydis (geometrija)
Prekės kodas: 9-059828
Apsauginė plėvelė PGYTECH S dydis (geometrija)

Apsauginė plėvelė PGYTECH S dydis (geometrija)

Prekės kodas: 9-059828
Apsauginė plėvelė PGYTECH S dydis (geometrija)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1809
24,13 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PGYTECH apsauginis maišelis S dydis (geometrinis raštas)

PGYTECH apsauginis krepšys yra puikus sprendimas tiems, kurie vertina savo priedų saugumą ir funkcionalumą. Pagaminta iš naujoviškos polimerinės medžiagos, užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. Modelis P-CB-141, turintis geometrinį raštą ir RoHS sertifikatą, siūlo įvairias pritaikymas – nuo ​​fotografinės įrangos apsaugos iki kasdienių prietaisų. Dėl lengvos konstrukcijos (61 g) ir kompaktiškų matmenų (350 x 350 mm) jis idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

Patvari polimerinė medžiaga

Pagrindinis PGYTECH krepšio privalumas yra jo aukštos kokybės polimerinės medžiagos konstrukcija. Dėl to jis atsparus nusidėvėjimui ir ilgą laiką išlaiko pirminę išvaizdą. Ši medžiaga, apdorota naudojant nanotechnologijas, taip pat užtikrina didelį sukibimo stiprumą, todėl maišelis išlaiko savo savybes net ir po kelių plovimų.

Universalus Taikymas

Į PGYTECH krepšį lengvai telpa įvairūs daiktai – nuo ​​fotoaparatų ir objektyvų iki mažų trikojų, filtrų ir net iPad. Dėl savo universalumo jis yra idealus sprendimas tiek fotografijos profesionalams, tiek entuziastams, tiek asmenims, ieškantiems praktiško priedo kasdieniams daiktams laikyti.

Apsauga nuo įbrėžimų ir smūgių

Maišeliui gaminti naudojama ripstop medžiaga veiksmingai apsaugo nuo įbrėžimų ir smūgių. Ši funkcija ypač svarbi tiems, kurie nori apsaugoti savo vertingus elektroninius prietaisus.

Lengva priežiūra

Nors maišelis nėra atsparus vandeniui, jį lengva prižiūrėti ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Rekomenduojama plauti rankomis švelniu plovikliu ne aukštesnėje kaip 40 laipsnių temperatūroje. Natūralus džiovinimas užtikrina, kad maišelis išsaugos apsaugines savybes ir estetinę išvaizdą.

Pakuotės turinys

Prekės ženklas PGYTECH
Dydis S
ModelisP-CB-140
Raštas Geometrinis
Sertifikatas RoHS
Medžiaga Poliesteris
Matmenys 350x350mm
Svoris 61g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas