Mini silikoninis elektrinis Sonic veido šepetėlis ANLAN ALJMY04-04 (rožinis)
Prekės kodas: 025840364386

Mini silikoninis elektrinis Sonic veido šepetėlis ANLAN ALJMY04-04 (rožinis)

Prekės kodas: 025840364386
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1468
Paskutinė prekė

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Anlan Mini elektrinis veido šepetėlis

Mažas, ultragarsinis Anlan Mini elektrinis veido šepetėlis veikia iki 12 000 apsisukimų per minutę, kad efektyviai išvalytų jūsų veido odą. Su 3 tipų valymo skirtukais ir 5 veikimo režimais prietaisas puikiai tinka visų tipų odai. Dėl ilgo darbo laiko ir ergonomiško dizaino gaminį naudoti nepaprastai patogu.

Visiškas valymas

Šepetys aprūpintas 3 tipų švelniais, odai nekenksmingais, valymo skirtukais. Jie yra atsakingi už gilų, bendrą ir tikslų valymą. Visa tai sukuria veiksmingą ir visapusišką odos priežiūrą. Naudodami Anlan Mini elektrinį veido šepetėlį kruopščiai nuvalysite veidą ir sugrąžinsite jo gaivią, gražią išvaizdą.

Taikoma visiems odos tipams

Pasirinkite iš 5 galimų režimų, kad išnaudotumėte visas šepetėlio galimybes. 1–2 greičiai puikiai tinka jautriai odai, kuriai reikia ypatingos priežiūros. 3 greitis yra standartinis režimas, idealus kasdieniam naudojimui. Riebiai odai giluminiam valymui tinka 4-5 greičiai. Be to, šepetėlis įsimena paskutinį kartą naudotą režimą, o kai vėl jį naudojate, jis paleidžiamas automatiškai.

Patikima baterija

Galinga prietaiso ličio baterija garantuoja ilgą veikimo laiką. Po vieno pilno įkrovimo šepetėlį galėsite naudoti iki 400 kartų! Taigi nereikia jaudintis, kad jis atsisakys veikti tada, kai mažiausiai to tikitės, pavyzdžiui, kelionės metu. Anlano mini elektrinis veido šepetėlis tikrai jūsų nenuvils.

Efektyvus, ergonomiškas ir funkcionalus

Ultragarsinės technologijos dėka šepetys gali veikti labai dideliu greičiu, todėl padidėja efektyvumas. Dėl lengvo 85 g svorio ir kompaktiško dydžio galite patogiai pasiimti su savimi bet kur. Prietaisas puikiai telpa rankoje ir yra patogus naudoti. Be to, šepetys yra IPX7 atsparus vandeniui, o tai reiškia, kad galite be rūpesčių jį naudoti ir vonios kambaryje.

Įtraukta

  • Veido šepetėlis x1
  • Įkrovimo laidas x1
  • Naudotojo vadovas

Gamintojas ANLAN
Vardas Veido valymo šepetėlis
Modelis ALJMY04-04
Medžiaga ABS silikonas
Atsparus vandeniui IPX7
Matmenys 10,5 x 6,5 x 2,5 cm
Įvestis 5V/1A
Svoris 85 g
Spalva Pink
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas